søndag den 22. april 2018

brudekjole

Fire Underlige Ting Folk Har Registreret For Som Et Bryllup Gave

Dit bryllup kan være den mest glad og mindeværdig begivenhed i dit liv, men planlægning for det er uden tvivl et af de mest stressende og en overvældende opgave. Læs videre for nogle ideer til at hjælpe dig med at minimere stress i løbet af processen fra planlægning og forbliver i kontrol.

Du kan spare en hel del penge ved at købe din brudekjole over nettet, men købe det nok tid til overs, så du kan få det ændret før den store dag. Sørg for at medtage denne ekstra udgift i budgettet.

Når nogen kommer til at tale i løbet af dit bryllup, bede dem om at læse dem til dig, så du ved, at de er hensigtsmæssige. Husk, at du har folk fra alle generationer, og vittigheder, skal være relevant for alle medlemmer af din målgruppe.

Bruge en andens ejendom til at være vært for dit bryllup.

Ikke gøre alle dine gæster står rundt, når du tager fotos. Billeder med dem, der er gifte og deres forældre bør også tages i forvejen for at skære ned på ventetiden for de gæster, der ankommer i receptionen.

Sørg for at belysningen på din modtagelse sted har lysdæmper og afbrydere. Dette kan synes som en mindre faktor, men mange par, som dæmpning af lys til første dans, i modsætning til lysere belysning til andre aktiviteter. Ind med den sted om disse særlige muligheder, før du vælger en.

Hvis det er inden for dit budget, tag en sejltur, og har dine nærmeste slægtninge og venner kommer med dig. Dette betyder, at du kan starte din bryllupsrejse følger ceremonien slutter. Nogle af disse krydstogt virksomheder, der selv har specielle priser til bryllup og bryllupsrejse på skibet.

At have en person tæt på dig med at få ordineret online kan give dem mulighed for at lede jeres bryllup. Dette kan være en vidunderlig måde at ære nogen speciel i dit liv, og gør dit bryllup føle sig mere personlig. Sørg for, at det er en legal, hvor du får nogen ordineret.

Du kan bruge Craigslist til at finde talenter i dit lokale område for at hjælpe dig med at få den perfekte bryllupsdag ved at reklamere for hjælp på Craigslist.

Hvis gommen og bruden elsker at rejse, og indarbejde dette i et tema for dagen. Invitationer og RSVP-kort kan skrives i gamle script og boardingpas.

Hvis middag er ikke en del af din modtagelse planer, leje møbler i stedet for de traditionelle tabeller. Plys siddepladser ordninger, der tilskynder komfort og afslapning blandt dine gæster, såvel som et sted for gæster til at få en tryg og slappe af.

Hvis du planlægger at have en udendørs ceremoni, sørg for at have en plan B i tilfælde af, at vejret vender sig imod dig. Du kan leje nogle store telte, eller vælge et sted med en park og en hal. Du kan også installere planker ned for at forhindre, at gæsterne ikke får mudder på deres sko.

Maksimer dit første møde med en planner, ved at gøre nogle forskning på forhånd. Du måske ønsker at inkludere billeder fra magasiner, fotos eller billeder, der hjælper dig med at formidle, hvad du ønsker til dit bryllup planner.

Gør din restauratøren ved, du ønsker en udendørs bryllup. Du kan overveje at bruge dekorative covers til retter. Du kan endda køre en forlængerledning, og sæt i køleskab eller nogle kølere på stedet for at holde forfriskende drikkevarer kolde.

Vær opmærksom på, hvad gæsten ønsker måske at gøre, hvis du har at have et bryllup i din ønskede placering. Du ønsker ikke at sørge for, at du giver dine gæster en ekstra angst. Sende invitationer ud 8 måneder forud for tid til at give dine gæster den mest mulig tid til at gøre forberedelser.

For mange mennesker, hvis man bekymrer sig mere om, hvor du skal have bryllup, end der er for at deltage i det, sætte dine ønskede sted forud for din gæsteliste. Hvis du laver dit budget i overensstemmelse med dine præferencer er, du vil have en meget lettere tid på at vælge ud, hvad du har råd til, og hvad du er glad for at leve uden.

Tilsæt lidt dybde til din blomsterdekorationer ved hjælp af blomster i alle forskellige højder. Surround disse vaser med mere omfangsrige blomster, der er kortere, firskåren blomster. Kort og fuld blomster skulle være et par nuancer lysere end den høje blomster.

Sørg for, at du er klar til din særlige første dans, du skal øve dans i en lang nederdel, et par dage før dit bryllup. Du kan bruges til walking omkring eller dans i din nederdel, men din forlovede kan være meget glade for praksis. Dette kan hjælpe dig med at justere til den følelse af forlegenhed, at din forlovede kan have danser rundt om din store nederdel.

Hvis du ønsker, at bruden til at være glad på hendes bryllupsdag, forventer at have et ulykkeligt brud. Hun vil ikke være glad, hvis hun er tvunget til at beskæftige sig med ordninger, der er simpelthen under hendes standarder.Være sikker på, at bruden er konsulterede i alle vigtige beslutninger for at forhindre en katastrofe.

Når du henter nogen til at tage en video til et bryllup, interview så mange kandidater som muligt og se på prøver af deres arbejde. Beslutte, hvem du ønsker at vælge baseret på disse faktorer og dit indtryk, du får med hver.

Kan bruges til andet end blomster, hvis du ønsker at spare penge. Brug et bånd for blomst pige kunne bære. Du kan også bruge silke blomster i stedet for afskårne blomster. Silke blomster vil vare for evigt, og kan opbevares bagefter. Du kan gemme dem væk og bruge det til din reception.

Det er absolut muligt at planlægge et stort bryllup i en lille budget. Et vidunderligt bryllup skal ikke sætte dig til at gå i gæld.Du kan tage sig af invitationer dig selv, favoriserer og blomsterarrangementer.

Du ønsker måske at tænke på, der serverer en mindre middag for din modtagelse. Dette kan hjælpe dig med at reducere omkostninger. Du kan holde under budgettet, hvis middag tilbydes dine familiemedlemmer og nære venner er mindre. Hvis du ikke kan gøre det, kan du overveje at gøre gæstelisten mindre.

Et bryllup er en romantisk mål for de fleste piger. Planlægning et bryllup er stressende på grund af det pres, der opstår ved denne form for forventninger. Med held og lykke, indsigt og ideer i denne artikel vil gøre dig føle, at de planlægger dit bryllup er ikke kun lade sig gøre, men også sjove og afslappende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar