søndag den 16. april 2017

Kamera indstillinger på dit kamera

Tips, Der Vil Hjælpe Dig Med Fotografering


Fotografering er en stress buster og slappe af. Det er rigtigt, at et billede er mere værd end 1000 ord.

Prøv ikke at fange en grå himmel i dine billeder. Dit billede vil se vasket ud, hvis de tager for meget af en grå himmel i baggrunden. Sort og hvid fotografering, kan arbejde stor for en overskyet himmel. Hvis det er en god dag uden for, skal du sætte det i dit foto, men sørg for, at du er opmærksomme på belysning.

Don ' t go crazy rode med kamera indstillinger på dit kamera. Tag det et skridt ad gangen ved at mestre en funktion, såsom lukkerhastighed, før du går videre til den næste.

Et professionelt kamera vil være påkrævet, hvis du agter at træffe i professionel kvalitet anbefales, når der ønsker at tage billeder, der er professionelle.Et DSLR-kamera er en stor mulighed for at tage høje kvalitet skud. Dette er den bedste udstyr på markedet, så hvis du ønsker dine billeder til at ligne deres, vil du har brug for den samme type kamera.

rekreative fotografer


Her er en handy photo tip! Lær om lukkeren. Dit kamera vil have indstilling indikatorer for S,M,P, og P-modes. "P" - indstilling, er din program-tilstand. Denne tilstand vil helt automatisk lukkertid og blænde hastigheder automatisk. Hvis du ikke ved, hvad du skyde, "S" er et sikkert valg!

Prøv at eksperimentere med farver, og alle de forskellige funktioner, der findes på dit kamera. Du behøver ikke nødvendigvis det mest interessante emne eller en genstand til at tage et fantastisk billede. En god fotograf med et kunstnerisk øje kan slå et banalt emne i et enestående billede. Eksperimentere med din stil.

Tage billeder af mennesker


Tage billeder af mennesker, uanset hvor du går. Altid bede om deres tilladelse.Når du rejser, at se disse billeder, som kan minde dig om minderne, der er involveret, selvom de ansigter, der ikke synes meget usædvanligt på den tid. Prøv at få, der er tilbage, tøj og et oprigtig udtryk med casual tøj.

Før de foretager rejser planer, finde ud af om det er interessant eller usædvanlige seværdigheder, du bør forsøge at få et skud af. For at finde gode ideer og inspiration, så tjek nogle postkort! Postkort generelt har billeder af seværdigheder, som du kan inkludere i dine fotos.

Skyde hurtigt, når du tager et foto.Du ved aldrig, hvornår det "perfekte" øjeblik kan forsvinde, så få skud! Dyr vil flytte, vil folk blive træt af at holde deres smil, eller det perfekte candid øjeblik vil være tabt. Må ikke bekymre dig om at perfektionere kameraet, eller du kan miste dit skud.

Filtre er nyttige udvidelser, som du kan købe for dine linser. De lægger højre på dit objektiv, og kan bruges til mange forskellige ting. UV-filtre er generelt den mest populære type. Denne type filter, der vil beskytte dit kamera linse til at blive beskyttet mod sollys. Det kan også beskytte din linse fra fysiske skader, hvis du skulle ske at tabe det.

Røde øjne kan helt ødelægge en god fotografi, der måske har ellers gået på din væg. Undgå at dit flash for at forhindre dette, eller hvis du er nødt til at have det, ikke få motivet til at se ind i linsen direkte.Du kan også kigge i din manual for at se, om dit kamera er en reduktion af røde øjne program indbygget i kameraets software.

Et simpelt stativ er et fremragende værktøj, der vil hjælpe dig med at tage bedre billeder. Selv de mindste bevægelser kan ødelægge handling eller lav hastighed skud. En billig stativ effektivt forhindrer, at din genstand. En kvalitet stativ, vil hjælpe dig med at undgå uventede resultater, og dine billeder til at se mere professionel ud så godt.

Være kreativ og eksperimentere med lukkertider. Mens de fleste rekreative fotografer stole på en hurtigere lukkerhastighed for at snappe billeder, forestil dig mulighederne til at tage billeder med en langsommere lukkertid.Vidste du se den cykel? Baggrunden vil vise hastighed cykelrytter, dette vil vise bevægelse.

Dit kamera kan være et godt værktøj for dig, når du tager billeder.


For at tilføje ekstra appel til foto, tilføje noget interessant i forgrunden i din landskab fotos.

Når du tager billeder af noget, der sker for at være at bevæge sig hurtigt, skal du bruge indstillingerne, der viser dem, så de ikke blot fremstår som udvisker. Dette vil give dig mulighed for at få klarere skud.

Skyde op fra et billede på en opadgående vinkel for at give den genstand af det foto, en følelse af magt.Hvis du ønsker at mindske udseendet af dit fag, vil du skyde skud fra højt op.

Tag dig tid til at frembyde dit emne. Hvis du bemærker, at ikke ret mange af dine fotos fra familie begivenheder, der bare ikke dreje sig så godt som du gerne vil, kan det være fordi, de er alle oprigtige fotos, eller du har fanget dem som en overraskelse. Dette giver dig en bedre chance for at få det perfekte billede.

Prøv at bruge dit kamera og tage kunstneriske billeder af dagligdags ting. Du kan gøre dine billeder som unik, som du ønsker. Prøv at lave din komfort zone, og du kan.

Du kan få nogle interessante effekter ved at rode med lukkertiden. Dette er en god indstilling er ideel til sportsbegivenheder.Du kan også bruge en langsommere lukkertid og motion blur indstillinger. Dette sløret effekt virker godt, når man fotograferer vandfald eller rindende vand.

Når du lige er startet fotografering, en vigtig ting, at du er nødt til at gøre, er at forstå, hvid balance, eller den farve, af ren lys i dine billeder. Alle former for lys og har en farve, og at manipulere farve til din fordel, kan du få det bedste skud.

Nat fotografering præsenterer en unik atmosfære.


Digital fotografering har gjort det at tage billeder mindre stressende og billigere. Dette giver dig mulighed for at udforske de forskellige funktioner i dit kamera for at lære, hvad de skal gøre og hvad man ikke skal gøre.

Ikke alle kan tage et billede, men alle er i stand til at nyde. Gennem fotografi, kan du indfange minderne for, at resten af verden kan få på anden måde gå glip af. Fotografering er en dejlig og berigende hobby til at engagere sig i. Når du får godt nok, du vil finde tilfredshed i at dele dine billeder med dine venner eller måske verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar